Sanitair

Sanitair

Installeren badkamer

Bent u op zoek naar een installateur van de sanitaire toestellen in uw badkamer, zoals het bad, douche of wastafels? Dan bent u bij Ivo Bertens aan het juiste adres. Zo bent u zeker van een goede aansluiting van uw sanitair, zonder lekken of andere defecten. Voor een gegarandeerd badkamercomfort contacteert u Ivo Bertens.

WC plaatsen

Het plaatsen van een WC is een klus die maar beter goed gebeurt. Zowel de aanvoerleiding voor het spoelwater als de afvoerleiding moet perfect zijn aangesloten. Zo voorkomt u lekken of verstoppingen. Voor een optimaal werkend toilet contacteert u Ivo Bertens. Wij sluiten uw WC aan volgens de regels van de kunst.

Alle sanitaire aansluitingen

U kunt voor alle aansluitingen van sanitair terecht bij Ivo Bertens. Is de keukenkraan aan vervanging toe? Heeft u graag een buitenkraan? Dat spoelbakje in de garage lekt? Geen probleem! Ivo Bertens staat u graag bij in al uw sanitaire noden.

Contacteer Ivo Bertens vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw sanitair en een snelle service.

U kunt bij Ivo Bertens ook terecht voor de plaatsing van uw verwarming, onderhoud aan uw verwarmingstoestellen, zonne-energie of het testen van uw tank.