Verwarming

Verwarming

Nieuwbouw en renovatie

Of u nu een nieuwbouwwoning bouwt of een renovatie aan uw bestaande woning wil uitvoeren, voor uw verwarming bent u bij Ivo Bertens aan het juiste adres. Wij staan garant voor elke type verwarming: stookolie of aardgas, radiatoren of vloerverwarming en van de meest éénvoudige tot de meest complexe sturingen van uw installatie. Contacteer Ivo Bertens voor het plaatsen van uw verwarming. Ook voor het onderhoud van uw verwarmingstoestellen kunt u bij Ivo Bertens terecht.

Kwaliteitsproducten

Voor de installatie van uw verwarming maakt Ivo Bertens gebruik van enkel de beste kwaliteitsproducten die allen voldoen aan de strengste normen met betrekking tot rendement en kwaliteit. Zowel de verwarmingsketels als de radiatoren zijn van de meest gerenommeerde merken.

Merken verwarming

Buderus

cv-ketels van Buderus zijn er zowel voor stookolie- als voor aardgasverwarming. Deze verwarmingsketels staan garant voor Duitse degelijkheid en bieden een optimaal rendement.

Junkers

De wandtoestellen van Junkers zijn ideaal voor kleine vermogens zoals appartmenten en kleinere woningen. Ze zijn zowel geschikt voor centrale verwarming als voor de productie van warm water.

Weishaupt

Voor stookoliebranders is Weishaupt wellicht het beste merk dat u zich kan aanschaffen. Ze hebben eveneens aangeblazen gasbranders. Ook die zijn van goede kwaliteit.

Henrad

Henrad radiatoren zijn Belgische standaardradiatoren in alle hoogtes, breedtes en lengtes. Standaard wit gelakt maar ook verkrijgbaar in RAL-kleuren. Een radiator is namelijk meer dan zomaar een verwarmingselement, hij bepaalt voor een groot stuk mee het uitzicht van uw interieur.

Vasco

Vasco heeft designradiatoren, tot in de puntjes afgewerkt. Alle kleuren mogelijk tot zelfs verchroomde versies. Omdat uw woning nu eenmaal dat ietsje meer verdient.

Overige merken

Voor het overige hebben wij ook allerhande producten zoals Wilo, Jaga, Flexon, Begemac, Danfoss, Siemens, Theben,...


Contacteer Ivo Bertens vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor uw centrale verwarming en een snelle service.

U kunt bij Ivo Bertens ook terecht voor de onderhoud aan uw verwarmingstoestellen, plaatsing van sanitair, zonne-energie of het testen van uw tank.